Auto

Bistriţenii de la RAAL şi-au propus să crească de două ori profitul din exploatare în următorii cinci ani

Bistriţenii de la RAAL şi-au propus să crească de...

Autor: Laurentiu Cotu

25.05.2016, 00:05 380

Producătorul de sisteme de răcire RAAL Bistriţa, cu clienţi precum John Deere, Class sau AGCO, mizează în acest an pe o creştere de 15% a afacerilor faţă de anul trecut, când compania a realizat o cifră de afaceri de peste 235 mil. lei (circa 53 mil. euro). 

Anul trecut compania a avut un câştig net de aproape 26,5 mil. lei (6 mil. euro) şi un număr mediu de 1.708 angajaţi, conform aceleiaşi surse. RAAL produce aproape în tota­litate pentru export, pentru in­dustria utilajelor agricole, utilajelor pen­tru construcţii, industria mi­nieră, vehicolelor comerciale şi auto. 

„În termeni financiari, princi­pa­lul obiectiv al RAAL pentru următorii cinci ani este creşterea de circa două ori a profitului din ex­ploa­tare, lucru ce va permite dublarea salariului mediu în acelaşi interval, men­ţinând profitul net la va­loarea din anul 2015. Pentru a atinge aceste obiective, ne pro­pu­nem o creştere, într-un ritm mediu, de aproximativ 15% pe an“, a decla­rat pentru ZF Transilvania Clement Ivănescu, director de mar­keting în cadrul companiei RAAL.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO