Auto

Bosch inaugurează o clădire de birouri şi noi laboratoare în fabrica din Blaj, după ce a anunţat că nu mai construieşte fabrica de maşini de spălat la Simeria

Bosch inaugurează o clădire de birouri şi noi...

Autor: Bogdan Alecu

08.11.2019, 13:50 455

Bosch a inaugurat pe data de 7 noiembrie 2019 o nouă clădire de birouri şi laboratoare de testare, în incinta fabricii din Blaj. Compania a investit  peste şapte milioane de euro în noua clădire. Lucrările de construcţie au început în martie 2018 şi au fost finalizate în septembrie 2019. Noua clădire are o suprafataţă totală de 5,700 de metri pătraţi, dispuşi într-un regim de înăţime cu parter şi un etaj şi va găzdui aproximativ 250 de angajaţi, precum şi laboratoarele de testare din fabrică.

Extinderea activităţii de producţie a companiei la Blaj a condus la decizia de a construi o nouă clădire a cărei destinaţie este de a susţine creşterea continuă a unităţii şi de a asigura suficient spaţiu pentru noile proiecte care vor contribui la dezvoltarea pe termen lung a fabricii. La evenimentul dedicat inaugurării noii clădiri au participat, alături de managementul companiei, reprezentanţi ai administraţiei locale şi judeţene, ai inspectoratului general al ISJ Alba, prorectorul Universităţii  „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, dar si consulul Republicii Federale Germania la Sibiu dl. Hans Erich Tischler.

Grupul german Bosch a renunţat la construcţia fabricii de maşini de spălat pe care o plănuise la Simeria, judeţul Junedoara, o investiţie de 110 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO