Auto

British Airways anulează mai multe zboruri până în vară din cauza lipsei de personal

British Airways anulează mai multe zboruri până în...

Autor: Mediafax

27.04.2022, 19:59 108

British Airways anulează mai multe zboruri din cauza lipsei de personal, iar britanicii vor fi afectaţi până în vară, potrivit The Sun.

Compania aeriană a confirmat luna trecută că îşi va reduce programul pentru a preveni anulările de ultim moment.

Cu toate acestea, iniţial se aştepta ca această măsură să dureze până în luna mai. British Airways a prelungit măsura până în iunie, provocând şi mai multe perturbări pentru turişti.

Potrivit Financial Times, directorul executiv al companiei aeriene, Sean Doyle, a declarat marţi personalului că numărul de zboruri va fi redus până la sfârşitul lunii iunie pentru „a face ca orarele sale să fie mai fiabile”.

El a spus, într-un mesaj video, că au eliminat zborurile pentru a le da „clienţilor încredere în ceea ce priveşte viitoarele lor călătorii”.

Deşi şefii British Airways nu au confirmat încă numărul de zboruri care vor fi tăiate, se înţelege că au ales zboruri cu un număr redus de pasageri pe rutele care au mai multe zboruri pe zi, în încercarea de a minimiza perturbările.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO