Auto

Camelia Ene, CEO & country chairman MOL România: Vrem să ajungem la 40 de staţii încărcare pentru autovehicule electrice până la finalul anului

ZF Power Summit 2020

Camelia Ene, CEO & country chairman MOL România: Vrem...

Autor: Cristina Bellu

17.02.2020, 13:43 236
Camelia Ene, CEO & country chairman MOL România estimează că până la finalul anului compania va ajunge să opereze 40 de staţii de încărcare pentru autovehiculele electrice pe plan local.
 

"Un consorţiu din care facem şi noi parte a obţinut o finanţare de 19 mil. euro la nivel regional- prin care se urmăreşte instalarea mai multor staţii de încărcare pentru autovehiculele electrice. Pentru România avem programate 40 de astfel de staţii. Până acum avem în jur de 10 staţii deja instalate, iar până la finalul anului estimăm că le vom implementa pe toate", spune Camelia Ene.

Alte declaraţii

Separat de acest proiect, MOL dezvoltă proiectul de mobilitate electrica molplugee. Avem instalate deja patru astfel de staţii. De la an la an numărul maşinilor electrice creşte şi vrem să fim de la început în dezvoltarea acestei pieţe.

Avem 25 de ani în România. Ne uităm la ce urmează să se întâmple. Ne gândim la trei direcţii majore de dezvoltare: digitalizarea proceselor interne şi a interacţiunii cu partenerii şi clienţii, dezvoltarea reţelei şi a conceptului fresh corner şi diversificarea produselor şi serviciilor din portofoliu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO