Auto

Care sunt cele mai "hot" decapotabile vara aceasta. Galerie FOTO

Care sunt cele mai "hot" decapotabile vara aceast. Galerie FOTO

Cele mai "hot" decapotabile

Autor: Bogdan Alecu

03.06.2011, 16:00 4300

Principalii constructori auto din Europa se pregătesc de sezonulestival şi fiecare pregăteşte cel puţin un nou model cabrio.

Cea mai puternică ofensivă pe acest segment o are Volkswagen,care va avea în această vară două noi modele decapotabile. Primul,care este deja în showroomurile Porsche România estecoupe-cabrioletul Eos, care la aproape patru ani de la lansarea sa,vine cu versiunea facelift. Aceasta include o gamă de motorizărialcătuită din trei motorizări, din care una diesel de 2,0 litri TDI140 CP, atât cu transmisie manuală cât şi cu o cutie automată detip DSG, şi două pe benzină, de 1,4 litri TSI de 122 respectiv 160CP şi una de top 2,0 TSI de 211 CP. Preţurile oficiale alemodelului nu sunt comunicate, dar cel mai probabil acestea vor plecde la aproximativ 20.000 de euro.

Cea de-a doua premieră a grupului VW o reprezintă noul GolfCabrio, care spre deosebire de EOS, care dispune de un plafonmetalic retractabil, Golf va avea un plafon din material textil,păstrând caracterul conservator al modelului.

Lista cabrioletelor lansate pe piaţa locală este completată denoul Renault Megane CC şi a sa versiune limitată Floride dar şi deexclusivistul BMW Seria 6. În august va fi lansat Golf Cabrio, iardin toamnă cel mai probabil va fi disponibil şi noul Mercedes-BenzSLS Roadster.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO