Cât se mai prelungesc negocierile la şantierul naval din Mangalia, cel mai mare constructor, cu afaceri de 2 mld. lei? „Aşteptăm să se clarifice situaţia, viziunea noilor acţionari să se concretizeze, să începem să atragem clienţi noi.”

22 mai 2018 Autor: Mirabela Tiron

Acţionarii şantierului naval din Mangalia se vor întâlni pe 21 iunie într-o nouă şedinţă pentru aprobarea condiţiilor asocierii între societatea Şantierul Naval 2 Mai Mangalia şi B.V Holding Damen din Olanda în cadrul societăţii mixte Daewoo Mangalia Heavy Industries.

Pe agendă este trecută aprobarea datei de 11 iulie ca data de înregistrare, de identificare a acţionarilor asupra cărora se răsfrâng efectele hotărârii, potrivit documentului publicat recent pe bursă. Statul român va deveni prin Ministerul Economiei acţionar majoritar la Şantierul Naval DMHI Mangalia, cu un pachet de 51%, în timp ce olandezii de la Damen Shipyards Group vor deţine 49%, potrivit ultimelor date.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.05.2018

 
Cuvinte cheie:
mangalia
, santier
, crestere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide