Auto

Cel mai „părăsit” şef de pe Wall Street: Încă un director financiar pleacă de la Tesla şi se alătură listei de executivi care au plecat de lângă Elon Musk

Cel mai „părăsit” şef de pe Wall Street: Încă un...

Autor: Alex Ciutacu

13.09.2018, 19:00 699

Încă un executiv al Tesla părăseşte compania, potrivit unui anunţ al companiei citat de CNBC.

Vicepreşedintele executiv responsabil cu finanţele companiei la nivel global, Justin McAnear, va părăsi compania Tesla pentru a deveni directorul financiar al unei altei companii, al cărei nume nu a fost menţionat încă în declaraţiile oficiale.

Cea mai recentă plecare dă încă o lovitură companiei Tesla şi cursei lui Elon Musk spre sustenabilitate şi profitabilitate.

„Cu câteva săptămâni în urmă mi-am anunţat echipa că voi părăsi Tesla deoarece mi s-a oferit oportunitatea de a deveni CFO la o altă companie”, transmite McAnear într-o declaraţie obţinută de CNBC. „Am iubit timpul petrecut la Tesla şi am mult respect pentru colegii mei şi pentru munca lor, însă asta a fost o oportunitate pe care nu am putut să o ratez”.

Acesta a menţionat că orice alte motive vehiculate în piaţă cu privire la plecarea sa sunt nepotrivite.

„Am lucrat cu echipa pentru a asigura o tranziţie uşoară înainte de plecarea mea din 7 octombrie, iar mai mulţi membri ai echipei îşi doresc deja să ocupe poziţia mea”.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO