Auto

Circulaţia maşinilor de mare tonaj este interzisă luni pe mai multe drumuri naţionale şi pe A2

Circulaţia maşinilor de mare tonaj este interzisă luni...

Autor: Laura Buciu, Mediafax

28.05.2018, 07:30 96

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis, luni dimineaţa că între orele 06.00-22.00, în a doua zi de Rusalii, circulaţia vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, respectiv 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, este interzisă pe Autostrada A2 Bucureşti (intersecţie cu Centura Bucureşti) - Fundulea - Lehliu (intersecţie cu DN3) - Feteşti (intersecţie cu DN3B) - Cernavodă (intersecţie cu DN3) - Murfatlar (intersecţie cu DN3) - pe ambele sensuri. Restricţia se aplică pentru vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

Pe DN7 Piteşti (ieşire din municipiu) - Râmnicu Vâlcea - Veştem (intersecţie cu DN1) - pe ambele sensuri nu circulă, luni, vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Aceeaşi restricţie se aplică şi pe DN39 Agigea (intersecţie cu DN 39A) - Mangalia (intrare municipiu) - pe ambele sensuri.

De asemenea, potrivit Centrului Infotrfic, pe DN1C Dej - Baia Mare, pe tronsonul kilometric 108+800 – 108+950 de metri, între localităţile Ileanda (judeţul Sălaj) şi Mesteacăn (judeţul Maramureş), se efectuează lucrări de refacere a părţii carosabile, până în cursul lunii august, traficul rutier desfăşurându-se pe două dintre cele trei benzi de rulare (pe cele aferente sensului de urcare).

În ceea ce priveşte traficul aerian, feroviar şi naval, circulaţia se desfăşoară în condiţii normale

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO