Auto

Circulaţia trenurilor de metrou a revenit la normal

Circulaţia trenurilor de metrou a revenit la normal

Autor: Cosmin Pirv

10.07.2022, 16:25 47

Circulaţia trenurilor de metrou a revenit la normal între staţiile Pipera şi Aviatorilor, unde s-a circulat duminică în sistem pendulă, după ce o femeie a căzut pe linie în staţia Piaţa Victoriei.

Începând cu ora 16.15, circulaţia a revenit la normal, a anunţat Metrorex.

Staţia de metrou Piaţa Victoriei din Bucureşti a fost închisă, iar circulaţia trenurilor a fost reorganizată între staţiile Pipera şi Aviatorilor, după ce o femeie a căzut pe linie.

Metrorex a informat că duminică, la ora 15.03, în staţia de metrou Piaţa Victoriei 1, o femeie a căzut pe linie, pe firul 2, fiind vorba de o posibilă tentativă de suicid.

Potrivit ISU Bucureşti, s-a intervenit pentru salvarea unei persoane aflate sub garnitura de metrou la staţia Piaţa Victoriei.

După întreruperea curentului electric la nivelul şinelor, echipele de salvatori au extras o femeie de 59 de ani, aflată în stare de inconştienţă. Acesteia i se acordă primul ajutor.

„Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a transmis Metrorex.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO