Auto

CNAIR a lansat portalul erovinieta.ro, unde pot fi achitate rovinieta şi tariful de trecere pentru utilizarea podurilor peste Dunăre de la Feteşti-Cernavodă

CNAIR a lansat portalul erovinieta.ro, unde pot fi...

Autor: Anca Olteanu

03.05.2017, 16:33 617

Prin intermediul portalului lansat, se poate verifica valabilitatea rovinietei, a achitării peajului şi a numărului de treceri efectuate prin secţiunea staţiei de taxare de la Feteşti pe benzile marcate e-tarif şi gestionarea unei flote de vehicule, ce permite achitarea sau verificarea facilă a rovinietei şi peajului.

Utilizatorii care achită prin intermediul cardului bancar rovinieta sau peajul pe www.erovinieta.ro nu vor suporta costurile comisionului de tranzacţionare sau alte costuri asociate tranzacţiilor online, toate aceste costuri fiind suportate de către CNAIR. Astfel, costul total al rovinietei sau al peajului achitat prin intermediul www.erovinieta.ro este doar cel reglementat de legislaţia în vigoare.

Portalul a fost dezvoltat de către Asocierea ALTIMATE SRL - UTI GRUP SA în baza contractului care are ca obiect colectarea prin mijloace electronice a tarifului de trecere. Plăţile prin intermediul acestuia sunt securizate şi se realizează în baza contractului încheiat între CNAIR SA şi Garanti Bank în urma procedurii de achiziţie având ca obiect servicii pentru procesarea plăţilor electronice on-line (tip e-commerce) ale CNAIR SA, toate tranzacţiile fiind efectuate prin intermediul procesatorului de plăţi NETOPIA.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO