Auto

CNAIR anunţă câştigătorul care va construi drumul de legătură Timişoara-Autostrada A1

CNAIR anunţă câştigătorul care va construi drumul de legătură Timişoara-Autostrada A1

Autor: Mediafax

07.01.2021, 20:09 3879

CNAIR a desemnat câstigătorul lucrării privind proiectarea şi execuţia Drumului de Legătură Autostrada A1 Arad - Timişoara - DN 69. Pentru porţiunea de 10 kilometri, compania de drumuri va plăti 190 de milioane de lei, fără TVA. Şoseaua trebuie să fie gata peste doi ani. 

CNAIR a anunţat joi că a fost desemnat câstigătorul pentru proiectarea şi execuţia Drumului de Legătură Autostrada A1 Arad - Timişoara - DN 69. Şoseaua va lega oraşul Timişoara de Autostrada A1, va costa 190 de milioane de lei, fără TVA, şi va fi gata în doi ani.

„Traseul drumului de legatură are o lungime de 10 km şi începe cu circa 300 m înaintea intersecţiei existente dintre drumurile DJ 692 si E671 (DN 69), cu amenajarea unui nod rutier si se dezvolta pe directia Nord-Est spre Autostrada A1. Clasa tehnica a drumului de legatura este II, iar viteza de proiectare este de 100 km/h”, au anunţat joi, reprezentanţii CNAIR.

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara a anunţat miercuri că au fost începute procedurile privind realizarea exproprierilor pe culoarul viitorului drum care va lega oraşul Timişoara de autostrada A1. Exproprierile se realizează pe o distanţă de peste 10 kilometri.

AFACERI DE LA ZERO