Auto

CNAIR: Din cauza averselor, traficul a fost îngreunat duminică pe Autostrada Soarelui

CNAIR: Din cauza averselor, traficul a fost îngreunat...

Autor: Cosmin Pirv

05.06.2022, 21:34 27

Traficul a fost îngreunat duminică pe mai multe sectoare din Autostrada Soarelui din cauza averselor, a anunţat CNAIR, care le atrage atenţia şoferilor că până luni, la ora 6.00, este în vigoare o avertizare Cod galben de instabilitate atmosferică.

CNAIR recomandă şoferilor care circulă pe A2 (Bucureşti – Constanţa şi retur) să conducă cu atenţie şi să reducă viteza în perioadele în care condiţiile meteorologice sunt nefavorabile.

„Recomandăm conducătorilor auto să nu staţioneze pe banda de urgenţă şi să pornească semnalizarea de avarie când situaţia o impune. În cazul în care constataţi că vizibilitatea nu vă mai permite deplasarea în siguranţă, vă recomandăm să opriţi în primul spaţiu de servicii sau benzinărie de pe traseu şi să aşteptaţi încetarea averselor de ploaie”, transmite CNAIR.

Potrivit companiei, până luni, la ora 6.00, este în vigoare un cod galben de instabilitate atmosferică, temporar accentuată care poate genera averse oricând în intervalul menţionat.

„Din cauza averselor puternice de ploaie care s-au manifestat inopinat, traficul auto pe A2 a fost îngreunat astăzi pe mai multe sectoare de autostradă”, mai arată reprezentanţii CNAIR.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO