Auto

CNAIR scoate la licitaţie varianta ocolitoare Târgu Mureş într-un contract de 47 milioane de euro

CNAIR scoate la licitaţie varianta ocolitoare Târgu...

Autor: Laura Albu

17.07.2019, 16:32 187

Anunţul de participare pentru procedura de atribuire a contractului “Proiectare şi Execuţie Varianta de Ocolire Târgu Mureş – finalizare lucrări” a fost postat în SICAP, sistemul electronic de achiziţii publice. Contractul are o valoare estimate de 47 milioane de euro, anunţă CNAIR.

Valoarea estimată a contractului este de aproximativ 47.000.000 euro fără TVA, iar data limită pentru depunerea ofertelor este septembrie 2019.

Pe Varianta Ocolitoare Târgu-Mureş, care măsoară 11,643 km, vor fi realizate 8 poduri/ pasaje/ viaducte şi 2 intersecţii giratorii. Această Variantă Ocolitoare va asigura legătura între oraşele Sighişoara, Târgu Mureş şi Reghin, pentru a reduce volumul traficului ce traversează municipiul Târgu-Mureş în direcţia sud – nord.

“După finalizarea lucrărilor, accesul pe această variantă se va face din DN13 pe relaţia Braşov - Sighişoara - Targu Mures, km 155 şi din DN15 pe Reghin - Târgu Mureş - Turda, km 84”, mai informează compania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO