Compania de curierat Urgent Cargus şi-a crescut afacerile cu 20% în 2017 şi a trecut pe profit

30 mai 2018 Autor: Mirabela Tiron

Fondul de investiţii Abris Capital încearcă din 2016 să vândă compania de curierat, pe lista scurtă a companiilor interesate de preluarea Urgent Cargus fiind fondul de investiţii Warburg Pincus, Poşta Ungară şi Poşta Austriacă.

Urgent Cargus, compania de curierat care a apărut în urma fuziunii Urgent Curier şi Cargus International, ambele preluate de fondul de investiţii Abris Capital, a finalizat anul trecut cu afaceri de 372 de milioane de lei (83 milioane de euro), în creştere cu 20% faţă de anul anterior, arată datele oficiale de la Ministerul de Finanţe şi calculele ZF.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 30.05.2018

 
Cuvinte cheie:
cargus
, companie
, curierat
, crestere
, afaceri
, profit
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide