Auto

Compania de logistică de produse farma Alloga România va livra din depozitele locale către cel puţin 11 ţări din regiune

Compania de logistică de produse farma Alloga România va livra din depozitele locale către cel puţin 11 ţări din regiune

Depozitul din Chitila al Alloga România are o capacitate de stocare de peste 12.000 de paleţi pentru produse farmaceutice ambientale şi peste 500 de paleţi pentru produse refrigerate pe un lanţ continuu de frig.

Autor: Bogdan Alecu

09.12.2019, 14:00 268

Compania de logistică farmaceutică Alloga România, divizie a gigantului american Walgreens Boots Alliance, vrea să transforme piaţa locală în hub regional, şi anume are în plan să livreze produse din depozitele din România către toate ţările din Europa Centrală şi de Est.

Alloga România va deservi astfel toate pieţele din jur, pre­cum Bulgaria, Serbia, Croaţia, Slovenia, Slovacia, Unga­ria, Ce­hia, Ucraina, Moldova, Bosnia şi Herţegovina şi Muntenegru.

Walgreens Boots Alliance este un gigant american cunoscut pentru reţelele de farmacii şi drogherii Boots şi Walgreen. Compania cuprinde însă şi operator de servicii logistice dedicat industriei farmaceutice. La momentul actual, în România, Alloga oferă servicii logistică şi servicii speciale pentru peste 40 de parteneri.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO