Auto

Compania de logistică Kuehne+Nagel, profit mai mare cu 8%

Compania de logistică Kuehne+Nagel, profit mai mare cu 8%

Autor: Mădălina Panaete

24.07.2017, 00:04 440

Kuehne+Nagel România, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de transport şi logistică, a terminat anul 2016 cu afaceri de 177 milioane de lei (39 mil. euro), în scădere cu 12% faţă de anul precedent, arată datele de pe mfinante.ro. Pe de altă parte, profitul companiei s-a majorat cu 8%, până la 3,4 mil. lei. 

Anul 2016 a fost plin de provocări pentru companiile de trans­port, în condiţiile în care cei mai mulţi jucători au pro­tes­tat faţă de nivelurile înalte de preţ ale poliţelor RCA. O altă provocare a companiilor din acest sector, dar nu nu­mai, este creşterea salariului minim. Pe piaţa locală sala­riul minim brut a ajuns începând cu acest an la 1.450 de lei (1.065 de lei net) după o nouă ma­jo­rare. Salariul minim pe e­co­nomie a fost majorat de opt ori în ultimii 12 ani. Kuehne + Nagel SRL s-a înfiinţat în 1994 şi o­fe­ră soluţii logistice com­plexe pentru transportul maritim, ae­rian, rutier, cât şi so­luţii pentru contract logistic sau servicii de comisionare vamală.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO