Compania low-cost Wizz Air şi-a majorat traficul cu 15%, la 1,5 milioane de pasageri în T1/2018

25 apr 2018 Autor: Mirabela Tiron

Wizz Air, liderul pieţei aeriene locale, a continuat expansiunea şi a bifat o creştere cu două cifre în traficul de pasageri în primul trimestru din acest an, comparativ cu perioada similară a anului trecut.

„Compania a încheiat primele trei luni (ianuarie – martie) din 2018 cu o creştere a numărului de pasageri şi o extindere a operaţiunilor şi a reţelei în România“, au declarat pentru ZF oficialii companiei aeriene. Ei au arătat că peste 1,5 mi­lioane de pasageri au zburat cu Wizz Air, în creştere cu 15% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, când s-au înregistrat 1,3 milioane de pasageri.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 25.04.2018

 
Cuvinte cheie:
pasageri
, wizz air
, trafic
, companie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide