Auto

Conceptul Mercedes-Benz F 015 ne arată ideea germanilor despre viitorul auto

Conceptul Mercedes-Benz F 015 ne arată ideea germanilor...

Autor: Iulian Dnistran

07.01.2015, 09:57 1042

Pentru oamenii de afaceri, e mai important să fii condus decât să conduci, aşa că nemţii de la Mercedes-Benz au făcut o maşină pentru toţi businessmenii din lume. E mare, se conduce singură şi are o sumedenie de ecrane în interior, numai bune pentru a face treabă pe drum. Există o singură problemă, însă: o să mai dureze câţiva ani până când o să devină realitate.

Acesta este conceptul Mercedes-Benz F 015 Luxury in Motion prezentat de marca auto germană la Consumer Electronics Show (CES) 2015 din Las Vegas. Şi este, în esenţă, o mare limuzină care se conduce singură şi care are emisii poluante zero. S-o luăm, aşadar, cu începutul.

În poze, prototipul pare să fie de dimensiunile unui C-Class, însă aparenţele pot fi înşelătoare, iar cei de la Mercedes-Benz ştiu asta. În realitate, F 015 măsoară peste cinci metri lungime (aproximativ la fel de mult ca noul S-Class), în vreme ce jantele de 26 de inci se asigură că totul arată aşa cum ar trebui.

Citiţi articolul integral pe www.promotor.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO