Auto

Constanţa: 110 sancţiuni contravenţionale, în cuantum total de 36.500 de lei, în ultimele 24 de ore

Constanţa: 110 sancţiuni contravenţionale, în cuantum total de 36.500 de lei, în ultimele 24 de ore

Autor: Dorin Oancea

22.11.2020, 11:48 40

În contextul instituirii măsurii carantinei zonale în municipiul Constanţa, timp de două săptămâni, poliţiştii şi jandarmii constănţeni sunt mobilizaţi în misiuni de verificare a măsurilor dispuse. 

În ultimele 24 de ore, forţele de ordine au verificat 1.067 de persoane şi 860 de autovehicule.

Totodată, au fost aplicate 110 sancţiuni contravenţionale, în cuantum total de 36.500 de lei.

Pentru verificarea motivului deplasării în interes profesional, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităţilor abilitate, legitimaţia de serviciu sau adeverinţa eliberată de angajator.

Pentru verificarea motivului deplasării în interes personal, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităţilor abilitate, o declaraţie pe propria răspundere, completată în prealabil. Declaraţia pe propria răspundere trebuie să cuprindă numele şi prenumele, data naşterii, adresa locuinţei/gospodăriei/locului activităţii profesionale, motivul deplasării, data completării şi semnătura.

Municipiul Constanţa a intrat în carantină de vineri, 20 noiembrie, pentru două săptămâni, după ce incidenţa cazurilor de infectare cu noul coronavirus a depăşit 9 la mia de locuitori.

AFACERI DE LA ZERO