Auto

Continental extinde cu 50% fabrica de componente electronice din Timişoara

Continental extinde cu 50% fabrica de componente...

Autor: Bogdan Alecu

26.05.2016, 00:05 837

Fabrica de componente electronice Continental din Timişoara, unde se produc unele dintre cele mai avansate sisteme din lume, inclusiv pentru constructori precum Bentley sau Volkswagen, se extinde de la 14.000 mp la 21.000 mp în urma unor investiţii de 12 mil. euro. Lucrările vor fi gata până la finalul acestui an. 

„Obiectivul nostru este ca până la finalul acestui an să încheiem lucrările de construcţie ale extensiei astfel încât să putem să onorăm comenzile clienţilor nostri. Ca urmare a acestei investiţii vor rezulta peste 7.000 mp de spaţii destinate birourilor, depozitării, respectiv zonelor sociale“, a spus Francisco Xavier Pujol, directorul fabricii. 

În perioada 1999-2015, Continental a investit 1,13 miliarde de euro în activităţile din România. Toate cele 5 divizii Continental sunt reprezentate în România. Continental deţine şapte unităţi de producţie şi patru centre de cercetare şi de dezvoltare în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Braşov şi Iaşi. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO