Auto

Cristian Dolofan, Dolo Trans Olimp: „Investiţiile făcute în cei doi ani de pandemie şi-au arătat rezultatele, Compania are 400 de camioane, iar anul trecut a ajuns la afaceri de 84 mil. euroam închis primul semestru cu o creştere cu 40%“.

Cristian Dolofan, CEO al Dolo Trans Olimp

Cristian Dolofan, CEO al Dolo Trans Olimp

Autor: Mirabela Tiron

05.10.2022, 17:00 501
♦Compania are 400 de camioane, iar anul trecut a ajuns la afaceri de 84 mil. euro ♦ Principalii clienţi vin din sectorul auto ♦ Volumele previzionate de clienţi acoperă fară probleme capacitatea de care dispunem.
 
Transportatorul Dolo Trans Olimp (DTO), controlat de antreprenorul Cristian Dolofan, cu o cifră de afaceri de 407 mil. lei anul trecut (84 mil. euro), a finalizat prima jumătate a acestui an cu o creştere cu 40%, potrivit şefului companiei.

„Investiţiile făcute în cei doi ani de pandemie şi-au arătat rezultatele, iar primul semestru din acest an l-am închis cu o creştere de 40% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Creştem şi înnoim flota de camioane în perioada următoare. În ciuda provocărilor am decis să ne ex­tindem, investim constant, iar în paralel focusul rămâne pe un management lean (de optimizare-n.red.) al costurilor“, a declarat pentru ZF Cristian Dolofan, CEO al companiei.

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO