Auto

Cum arată Hyundai i.oniq. Vedeţi aici teaserul

Teaser oficial pentru Hyundai i.oniq

Autor: Promotor

17.12.2011, 13:07 601

Coreenii sunt foarte harnici, în materie de concepte, iar noul lor show-car, ce se va numi i.oniq, pregătit pentru Salonul Auto Geneva 2012, este prefigurat de un teaser.

Deşi mai sunt doar trei luni până la Salonul Auto Geneva 2012, cea mai importantă manifestare auto a primăverii, cei de la Hyundai s-au hotărât să ne facă un dar de Crăciun, sub forma unui teaser oficial , care dezvăluie foarte lacunar liniile unui viitor concept, scrie Promotor.

Maşina se va numi i-oniq şi este menită a reconfirma intenţiile limbajului de design "fluidic sculpture", sub semnul căruia satu şi liniile celor mai noi modele Hyundai de serie. Judecând după formele prezentate, i.oniq un shooting brake sau poate chiar un crossover.

Nicio altă informaţie nu a "transpirat" din partea coreenilor, în afară de faptul că maşina a fost concepută în cadrul centrului de dezvoltare Hyundai din Russelheim, Germania. Rămâne de văzut dacă i.oniq va fi o revoluţie de design sau doar un alt concept neînţeles.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO