Auto

Cum arată Motor Park, primul circuit românesc de mare viteză!

Cum arată Motor Park, primul circuit românesc de mare...

Autor: ProMotor

03.09.2014, 10:50 2688

Ca să-ţi dai seama cât de mult îşi doreşte România un circuit profesionist, gândeşte-te că asfaltul de pe Motor Park este asaltat de motociclişti, noaptea târziu, încă de pe acum. Au aflat de el şi străbat cei circa 50 de kilometri din Bucureşti către Adâncata şi încearcă să intre pe circuit. Noaptea. Fentând paznicii. 

Cu toate că nu-l poţi cataloga ca gest cavaleresc, faptul că Motor Park Romania este deja „vizat” de către nerăbdători nu are cum să nu fie încurajator. Iar Willi, directorul tehnic al proiectului, şi-a propus ca până în primăvara lui 2015 să-l deschidă oficial publicului larg. (serios, băieţi, mai ţineţi-vă un pic, căci un accident de-al vostru pe-acolo ar periclita proiectul).

Înainte să-l lăsăm pe Willi să-ţi povestească câte ceva despre circuit - şi înainte să vezi un tur din maşină - îţi înşiruim câteva cifre, ca să fim siguri că nu le ratezi: lungime iniţială - 3,4 kilometri; lungime finală - 4,2 kilometri; linie dreaptă: 960 de metri; lăţime: 14 metri / 16 metri la standuri; valoare totală proiect: 12 milioane de euro.

Citiţi articolul integral pe www.promotor.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO