Auto

Cum arată noile autobuzele din Cluj faţă de cele cumpărate de Firea

16.12.2018, 01:23 3383
Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, a postat pe Facebook mai multe fotografii de la inaugurarea noilor autobuze cumpărate anul acesta.
 
Primăria din Cluj a cumpărat 30 de autobuze Mercedes-Benz, acestea urmând să intre în circulaţie în cel mai scurt timp.
 
În spaţiul public au apărut, recent, imagini din Bucureşti cu un autobuz nou în trafic la care se intervine cu o echipă de mecanici, iar surse STB au confirmat, pentru MEDIAFAX, că autobuzului „i-a sărit siguranţa generală de la frig”. Anterior, surse din Societatea de Transport Bucureşti (STB, fostă RATB) au precizat pentru MEDIAFAX că un autobuz nou, achiziţionat recent de Primăria Capitalei, marca Otokar, a avut, sâmbătă probleme în trafic, după ce „i-a sărit siguranţa generală din cauza frigului”.
 
Potrivit surselor MEDIAFAX, după ce i s-a schimbat siguranţa, autobuzul a plecat pe propulsia proprie, şi nu tractat de maşina de intervenţii a STB. Primăria Capitalei a achiziţionat în acest an 400 de astfel de autobuze, valoarea investiţiei fiind de 100 de milioane de euro. Autobuzele au fost prezentate recent pe Facebook de primarul general, Gabriela Firea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO