Auto

Cum arată noua Lada Vesta, rivalul rusesc al Daciei Logan

Cum arată noua Lada Vesta, rivalul rusesc al Daciei Logan

Autor: ProMotor

18.08.2014, 16:08 3113

Cu ocazia Salonului Auto Moscova 2014, ruşii de la Lada vor inaugura un model total nou: Lada Vesta. Care deja a fost surprins în nişte imagini spion care ne demonstreză că Logan are de ce să se teamă. Vedeţi în continuare despre ce este vorba.

Pe forumul italian Auto Pareri au apărut primele imagini spion cu noul model Lada Vesta, o maşină care urmează să fie prezentată în premieră mondială la Salonul Auto Moscova 2014. Şi care va ajunge şi în Europa, unde va concura chiar cu ”vărul” Dacia Logan.

Deocamdată, se pare că la salonul auto moscovit va fi prezentată Lada Vesta sub formă de concept, dar, din imaginile spion, se pare că e un concept 90% gata pentru producţia de serie.

Noua imagine de marcă Lada, inaugurată de conceptul de SUV Lada X-Ray, îi conferă noii Vesta multă prospeţime, iar stilul general pune un accent curios de mare pe dinamism. Probabil ruşii vor ca Lada Vesta să devină o alternativă mai tinerească la Logan, care, prin comparaţie, arată extrem de sobru şi robust.

Citiţi articolul integral şi vizualizaţi galeria foto pe www.promotor.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO