Auto

Cum promovezi cel mai bine o maşină sport: o faci cadou cuiva care poate să o conducă cu 280 km/oră fără să ia amendă

Politia Română va alerga după infractori cu un Lotus Evora S

Vezi aici cele mai puternice maşini din garajele Poliţiei Române

Autor: Bogdan Alecu

07.08.2011, 14:19 6514

Forza Rossa, importatorul Ferrari şi Lotus înRomânia, controlat de Ionuţ Bazac, fostul ministrul al sănătăţiidin partea PSD, va oferi spre utilizare timp de doi ani unautomobil sport Lotus Evora S Inspectoratului General al PoliţieiRomâne (IGPR).

Acesta este cel de-al treilea parteneriatîncheiat de un importator cu Poliţia Rutieră după M Car Trading,care a oferit un Mitsubishi Lancer Evolution de 295 CP pentruSecţia Poliţia Autostrăzi, Porsche România care a dat spre testareun Seat Leon Cupra de 240 CP şi Toyota România care a oferit douăToyota Avensis.

Maşina va intra în primul echipaj de elită alPoliţiei Rutiere pentru supravegherea celor mai aglomerate arterecu risc sporit. România este a treia ţară din lume în care serealizează un parteneriat oficial între Lotus Cars şi PoliţiaRutieră după Marea Britanie şi Italia.

Lotus Evora S este una din cele mai rapideautomobile de stradă disponibile în acest moment, fiind echipată cuun motor de 350 CP care îi permite să accelereze de la 0 la 100km/h în 4,8 secunde şi să atingă o vitează maximă de 280km/h.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO