Auto

Cum vrea Taxify să cucerească piaţa din Timişoara: Tarife de 0,9 lei/km şi cursă minimă 4 lei

Cum vrea Taxify să cucerească piaţa din Timişoara:...

Autor: Ştefan Stan

31.10.2018, 12:14 3367

Începând din 31 octombrie, Taxify va practica tarife de 0,9 lei/km pe piaţa din Timişoara, cursa minimă fiind de 4 lei, şi un tarif per minut de 0,15 lei.

Taxify şi-a lansat serviciile în Timişoara în această lună. Timişoara este al treilea oraş din România în care Taxify este disponibil, după Bucureşti, operaţional din 2016, şi Cluj-Napoca, lansat în iunie 2018.

Potrivit Taxify, pe lângă reducerile tarifelor, pasagerii vor beneficia şi de discount-uri substanţiale, ce vor fi disponibile în aplicaţie.

Şoferii parteneri nu vor fi afectaţi de aceste reduceri. Taxify acoperă în totalitate această reducere de tarif, astfel încât câştigurile şoferilor  să nu scadă.

Taxify are peste 15 milioane de utilizatori înregistraţi la nivel global în 25 de ţări. Compania a primit de curând o investiţie în valoare de 175 de milioane de dolari, investitorul principal fiind Daimler, compania din spatele Mercedes-Benz.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO