Auto

Dacia îşi continuă ofensiva cu noul Logan MCV şi prezintă seria limitată Duster Aventure. Galerie FOTO-VIDEO

Dacia îşi continuă ofensiva cu noul Logan MCV şi prezintă seria limitată Duster Aventure

Autor: Bogdan Alecu

05.03.2013, 10:24 11703

Dacia a lansat marţi la Salonul Auto de la Geneva noul Logan MCV şi seria limitată Duster Aventure. La un preţ comparabil cu cel al predecesorului său, noul Logan MCV are 5 locuri, un portbagaj cu un volum de 573 litri, noi motorizări pe benzină (TCe 90) şi diesel, putând fi comandată din al doilea trimestru al anului în curs.

După Noile Dacia Logan, Sandero şi Sandero Stepway, Dacia îşi completează oferta şi prezintă Noul Logan MCV, un break spaţios la un preţ accesibil, precum şi Seria Limitată Duster Aventure, un 4X4 cu personalitate.

Lansat în 2006, break-ul Logan MCV a fost achiziţionat de peste 380 000 de clienţi din peste 40 de ţări. După ce a prezentat cu succes anul trecut, noile Logan, Sandero şi Sandero Stepway, Dacia îşi completează oferta cu Noul Logan MCV.

Asemenea noilor Logan şi Sandero, Noul Logan MCV adoptă un stil exterior modern, specific modelelor break şi un design interior atrăgător. Încăpător şi funcţional, Noul Logan MCV oferă, datorită dimensiunilor sale, un spaţiu interior generos, cu 5 locuri, şi un portbagaj cu un volum de 573 litri. Noua Dacia Logan MCV nu face niciun fel de compromisuri. Modelul propune, pe aproape toate pieţele, prestaţii superioare pentru un preţ comparabil cu cel al predecesorului său.

Noua Dacia Logan MCV este mai bine echipată şi oferă un plus de confort şi de siguranţă. Printre dotările disponibile în serie, încă de la primul nivel de echipare, se numără sistemul de control al stabilităţii ESP, direcţia asistată, airbag-urile laterale (pentru toate pieţele unde se comercializează motoare Euro5) şi bancheta spate rabatabilă 1/3-2/3 (în toate ţările de comercializare).

Noul Logan MCV oferă o gamă largă de echipamente: sistemul multimedia MEDIA NAV, limitatorul/regulatorul de viteză, asistenţă la parcarea cu spatele şi funcţia Eco mode. Noile motorizări benzină TCe 90 şi Diesel asigură o plăcere mai mare la condus, dar şi  un consum redus, precum şi emisii de CO2 mai scăzute. Noua Dacia Logan MCV va putea fi comandată începând din al doilea trimestru 2013.

Serie Limitată adoptă un look robust şi original, fiind echipată cu o rampă de proiectoare, sistem de navigaţie Garmin şi cu covoraşe de cauciuc. Duster Aventure va fi comercializat în 16 ţări din luna aprilie. Seria limitată este disponibilă în două nuanţe - Blanc Glacier şi Noir Nacré. Această versiune păstrează toate atributele care au contribuit la succesul modelului Duster - stil, spaţiu interior şi prestaţiile unui veritabil 4x4.

Vezi video de la lansarea noului Logan MCV

Galerie Foto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO