Auto

Dacia se întrece la creşteri cu Renault şi Skoda după primele şapte luni

Dacia se întrece la creşteri cu Renault şi Skoda după...

Autor: Bogdan Alecu

09.09.2014, 00:06 320
Brandul românesc Dacia se menţine în topul mărcilor auto care înregistrează creşteri şi în acest an, potrivit statisticilor Left-Lane.com, site care centralizează datele asociaţiilor de importatori din fiecare ţară. După primele şapte luni ale acestui an, Dacia ocupă locul trei în topul mărcilor cu cele mai mari creşteri în ceea ce priveşte volumele vândute în intervalul ianuarie-iulie, după Renault şi Skoda.
 
 
Astfel, Dacia a vândut în această perioadă cu 58.547 maşini mai mult comparativ cu primele şapte luni din 2013, în timp ce Renault, ocupă prima poziţie cu un avans de aproape 60.200, iar Skoda cu unul de 59.700. Procentual Dacia a crescut cu 34% în primele şapte luni, în timp ce cele mai mari creşteri procentuale au fost înregistrate de Tesla, constructorul de maşini electrice din Statele Unite, chinezii de la Nanjing, care au crescut cu 800% şi indienii de la Mahindra& Mahindra cu 50%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO