Auto

Dacia surprinde la Istanbul şi prezintă cel de-al şaptelea nou model pe acest an: Dokker Stepway

Dacia surprinde la Istanbul şi prezintă cel de-al şaptelea nou model pe acest an: Dokker Stepway

Dacia Dokker Stepway

Autor: Bogdan Alecu

06.11.2012, 11:27 3064

În cadrul Salonului Auto de la Istanbul Dacia a prezentat cel de-al doilea crossover din gama sa, realizat de această dată pe platforma lui Dokker.

Noul Dokker Stepway este cea de-a treia versiune a modelului produs în Maroc, după Dokker şi Dokker Van şi cel de-al şaptelea model lansat în acest an, după Lodgy, Dokker, Dokker Van, Sandero, Sandero Stepway şi Logan. Astfel, în acest an Dacia a lansat pe piaţa europeană tot atâtea modele cât a lansat între 2004 şi 2010, media în acest interval fiind de aproape un model nou pe zi.

La fel ca şi în cazul lui Sandero Stepway, şi Dokker Stepway este o versiune personalizată a modelului de bază cu un kit exterior de off-roader cu bandouri de protecţie din plastic, jante cu model special, bare de armare pe plafon şi ornamente cromate.

Detalii despre preţul noului Dokker Stepway nu au fost comunicate, dar cel mai probabil preţul de pornire va fi de 10.000 - 11.000 de euro, având în vedere că versiunile Stepway sunt echipate peste media gamei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO