Auto

Dan Artenii, GEFCO: Ne confruntăm cu o lipsă de capacitate pe transportul rutier de autovehicule. Trenul este o soluţie pentru a înlocui camioanele. „Feroviarul rămâne de bază pen­tru transportul de maşini pentru că este ecologic şi are o capa­ci­tate mare"

Dan Artenii, GEFCO: Ne confruntăm cu o lipsă de...

Autor: Bogdan Alecu

06.06.2018, 00:08 825

Transportul feroviar va câştiga tot mai mult teren atât în România, cât şi la nivel european, pe măsură ce criza şoferilor de camion se va accentua, iar capacitatea suplimentară pentru transportul noilor maşini produse local va fi tot mai limitată.

„Feroviarul rămâne de bază pen­tru transportul de maşini pentru că este ecologic şi are o capa­ci­tate mare. Vorbim deja de o lipsă de capacitate de transport pe rutier în Europa. Nu sunt suficiente ca­mioane pentru transportul de maşini. Trenul asigură transportul într-un timp rezonabil al unui volum foarte mare de vehicule”, a spus Dan Artenii, country sales and marketing manager al GEFCO România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO