Auto

DB Schenker, divizia de logistică a gigantului Deutsche Bahn, a depăşit pragul de 600 de milioane de lei cifră de afaceri

Albin Budinsky, CEO al DB Schenker: Avem în  plan investiţii în echipamente pentru operaţiunile din port în terminalul propriu Mol1S din Constanţa-Agigea, dar şi investiţii în infrastructura IT.  Focusul principal al companiei rămâne creşterea eficienţei şi competitivităţii operaţiunilor portuare, dar şi consolidarea serviciilor logistice la nivel naţional.

Albin Budinsky, CEO al DB Schenker: Avem în plan investiţii în echipamente pentru operaţiunile din port în terminalul propriu Mol1S din Constanţa-Agigea, dar şi investiţii în infrastructura IT. Focusul principal al companiei rămâne creşterea eficienţei şi competitivităţii operaţiunilor portuare, dar şi consolidarea serviciilor logistice la nivel naţional.

Autor: Mirabela Tiron

30.01.2019, 00:05 384

„Pentru anul acesta am bugetat o creştere a cifrei de afaceri la nivelul de 625 milioane de lei, plus 4%.“

DB Schenker, divizia de logistică a gigantului german Deutsche Bahn, a finalizat anul trecut cu afaceri de 601 milioane de lei, în creştere cu circa 6% faţă de anul anterior, potrivit oficialilor companiei şi calculelor ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO