Auto

De la anul vom plăti dacă vrem să circulăm pe unele drumuri. Care sunt tronsoanele pe care CNADNR vrea să introducă taxă

De la anul vom plăti dacă vrem să circulăm pe unele drumuri. Care sunt tronsoanele pe care CNADNR vrea să introducă taxă

Autor: Gândul

13.12.2012, 20:42 2120

Şoferii care vor circula pe autostrăzile Bucureşti-Piteşti, Bucureşti-Constanţa, precum şi pe centura de sud a Bucureştiului, care va avea regim de autostradă şi care urmează să fie construită în regim de concesiune, vor trebui să plătească o taxă de utilizare.

În total, Compania Naţională de Autostrăzi ia în considerare introducerea taxării pe circa 360 de kilometri de autostrăzi, după cum reiese din datele de la companie.

Informaţia apare în anunţul CNADNR de lansare a procedurii de licitaţie - dialogul competitiv - pentru concesionarea autostrăzii Centura de sud a Bucureştiului (48 km), "la pachet", cu operarea şi întreţinerea autostrăzilor Bucureşti-Constanţa şi Bucureşti-Piteşti.

Valoarea estimată a întregului contract este de 9,06 miliarde de lei, echivalentul a aproximativ 2 miliarde de euro, fără TVA.

Vezi care sunt sectoarele care sunt luate în considerare pentru introducerea unei taxe de utilizare.

Comedymall VOT IN PANDEMIE
AFACERI DE LA ZERO