Auto

Delphi caută câteva sute de angajaţi. „Ne-am extins campania de recrutare şi în alte judeţe“

Delphi caută câteva sute de angajaţi. „Ne-am extins...

Autor: Bogdan Alecu

04.08.2015, 00:05 5469

Delphi, unul dintre cei mai mari producători de componente auto pre­zenţi pe piaţa locală, cu peste 10.000 de angajaţi în fabricile din Sânnicolau Mare, Ineu, Moldova Nouă şi Iaşi, are în plan să recruteze alte câteva sute de noi salariaţi în următoarele luni.

„Activităţile pe care le desfăşurăm în prezent au scopul de a sprijini co­men­zile planificate ale pro­du­căto­rilor de automobile din Europa. Prin ur­mare, recrutările de personal la fabrica noastră de arhitectură electrică şi elec­tro­nică din Ineu (jud. Arad – n. red.) continuă. Ne aşteptăm să anga­jăm câteva sute de persoane în urmă­toarele luni, necesarul depinzând de evoluţia condiţiilor de piaţă şi dis­poni­bili­tatea oa­menilor din regiune“, au spus repre­zentanţii Delphi Ro­mâ­nia. Potrivit acestora, „în ceea ce pri­veşte posturile vacante, ele sunt comu­ni­cate mai întâi intern, oferind în acest fel angajaţilor posibilitatea de a-si dez­volta cariera profesională“.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO