DHL aşteaptă un avans de 15% al businessului de curierat expres şi logistică: „Este cea mai mare creştere din ultimii cinci ani“

15 dec 2017 Autor: Mădălina Panaete

Daniel Kearvell, managing director al DHL Express România: „În ciuda provocărilor pieţei locale, o altă realizare importantă din acest an considerăm că este scăderea masivă a fluctuaţiei personalului, pe fondul creşterii rezultatelor companiei şi al programelor de dezvoltare a angajaţilor“

Compania a mărit recent capacitatea de deservire a zonei de vest a ţării cu circa 50%, cu ajutorul a două aeronave noi, care deservesc centrele operaţionale din Timişoara şi Cluj.

DHL Express România, divizia de logistică şi curierat expres a DHL International România, controlată de gigantul Deutsche Post (Poşta Germană), aşteaptă în acest un avans de peste 15% faţă de anul precedent, conform datelor furnizate de companie.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 15.12.2017

 
Cuvinte cheie:
DHL
, crestere
, asteptare
, avans
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide