Auto

DHL şi-a triplat capacitatea de transport, prin operarea unei noi aeronave de tip Boeing 737 la Cluj -Napoca, şi a început modernizarea sediilor operaţionale din Constanţa, Bacău şi Suceava

DHL şi-a triplat capacitatea de transport, prin operarea...

Autor: Roxana Rosu

19.07.2021, 14:26 216

Compania de transport DHL continuă planul de investiţii pe piaţa din România, mai ales pe zona operaţională, pentru optimizarea timpilor de tranzit, valoarea investiţiilor pentru perioada 2020 – 2021 fiind de aproximativ 1,5 milioane euro.

Cea mai importantă investiţie de anul acesta are loc în partea de centru-nord-vest a ţării, unde DHL operează din iulie cu o nouă aeronavă Boeing 737, prin terminalul operaţional situat în incinta Aeroportului Internaţional din Cluj –Napoca. Noua aeronavă triplează capacitatea de transport.

Din terminalul operaţional de la Cluj-Napoca sunt deserviţi partenerii DHL din judeţele Alba, Bistriţa – Năsăud, Cluj, Harghita, Sălaj, Maramureş, Mureş, Satu Mare, Sibiu.

Totodată, până la finalul anului, DHL va extinde şi moderniza sediile operaţionale din Constanţa, Bacău şi Suceava.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO