AUTO

Directorul comercial al Dacia: Avem deja comenzi de flote pentru noul Duster

4 dec 2017 Autor: Bogdan Alecu

Clienţii corporate ai vechii generaţii de Duster deja au co­mandat primele flote din noul model, iar printre com­pa­ni­ile interesate de a-şi reînnoi flota se numără inclusiv Petrom, cel mai mare client al modelului de teren asamblat la Mioveni.

„Am organizat deja evenimente interne cu dealerii şi chiar cu marii clienţi de flote, iar feedbackul este unul foarte bun. Deja clienţii de flote vor să cumpere şase, zece, douăzeci de maşini acum. Petrom vrea în continuare flote Duster. Acum avem şi alte companii care urmăresc exemplul Petrom şi vor flote Duster“, explică Hakim Bouthera, directorul general al Renault Commercial Rou­ma­nie, compania care gestionează vânzările Dacia, Renault şi Nissan pe piaţa locală.

Directorul diviziei comerciale spune că interesul companiilor pentru Duster încă din momentul lansării se datorează faptului că maşina înregistrează o devalorizare redusă, iar costul total de utilizare este mai mic decât în cazul altor automobile.

„Valoarea de revânzare pentru Duster este una foarte mare, iar devalorizarea este mică. Din acest motiv, clienţii de flote cumpără din primul an şi nu aşteaptă 1-2 ani pentru a obţine un discount mai mare.“

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 04.12.2017

 
Cuvinte cheie:
Dacia
, Directorul comercial
, flote
, duster
, renault
, mioveni
, Hakim Bouthera
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide