Auto

Dräxlmaier: Avem comenzi pentru următorii doi ani. Trecem de 15.000 de angajaţi

Dräxlmaier: Avem comenzi pentru următorii doi ani....

Autor: Laurentiu Cotu

11.08.2015, 00:08 1352

Producătorul german de componente auto Dräxlmaier, cu afaceri globale de 3,4 mld. euro şi 55.000 de angajaţi, spune că evoluţia sectorului auto la nivel mondial a influenţat pozitiv activitatea fabricilor locale, în condiţiile în care germanii au contractate în prezent comenzi pentru următorii doi ani.

Dräxlmaier este unul dintre cei mai mari producători de componente auto din lume, care fabrică sub­ansambluri pentru auto­mobile din segmentele pre­mium şi de lux.

Pe plan local, ger­manii deţin cinci unităţi de producţie, în Satu Mare, Timişoara, Piteşti, Codlea (Braşov) şi Hunedoara.

„Suntem influenţaţi pozitiv de evoluţia sectorului auto la nivel mondial, avem comenzi care se întind pe următorii doi ani. Planurile de dezvoltare pentru perioada 2012-2015 au fost încheiate, astfel că ne vom concentra pe stabili­zarea poziţiei pe care o avem în Ro­mânia“, au declarat pentru ZF Tran­sil­vania oficialii Dräxlmaier din România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO