Auto

Dragoş Anastasiu, Eurolines la ZF Live: Sunt adeptul salariului negociat pe competenţă

Autor: Cristina Bellu

14.01.2015, 07:10 1104
Omul de afaceri Dragoş Anastasiu, proprietarul grupului Eurolines, cu afaceri de 90 de milioane de euro anul trecut din turism şi transportul de persoane cu autocarul, spune că anul acesta grupul de firme pe care îl conduce va ajunge la afaceri de 100 de milioane de euro.
 
„În 2014 am atins 90 de milioane de euro pe grup, cu o creştere de 30% per total. Anul acesta împlinim 20 de ani de activitate şi ne-am propus să realizăm o cifră de afaceri de 100 mil. euro”, a declarat Dragoş Anastasiu, proprietarul grupului Eurolines, invitat ieri la emisiunea ZF Live.
 
„2014 a fost un an în care ne-am atins ţintele şi în care ne-am dezvoltat, în pofida unei pieţe care nu a avut nimic spectaculos, in­dustria turismului înregis­trând o creştere nesemni­fi­ca­tivă de 2-4%“, a adă­u­gat el. „Noi am reu­şit să creştem mai mult, asta însemnând că piaţa începe să se con­so­li­deze.”
 
Întrebat de perspec­ti­vele pe 2015 în turism, Anastasiu a precizat că tendinţa actuală este aceea de a nu mai propune destinaţii spectacu­loase cu plecare din Bu­cureşti, ci destinaţii cu ple­care şi din alte oraşe ale ţării, cum ar fi Bacău sau Cluj. El a spus că în topul destinaţiilor căutate de români se află Grecia, cu 50% din volumul de vânzări, urmată de Antalya şi de Spania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO