Auto

Fabrica de tractoare IRUM din Reghin a avut vânzări mai mari cu 10% în primul trimestru

Mircea Eugen Oltean, director general IRUM Reghin

Mircea Eugen Oltean, director general IRUM Reghin

Autor: Laurentiu Cotu

11.05.2016, 00:05 713
Producătorul de utilaje agricole şi forestiere IRUM din Reghin, controlat de fa­milia Oltean, a avut în primul trimestru o cifră de afaceri de peste 15 mil. lei (circa 3,4 mil. euro), mai mult cu aproape 10% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, susţinută de dezvoltarea reţelei de vânzări. Compania mizează în acest an pe o creştere cu 10% a vânzărilor faţă de anul trecut, când producătorul din Reghin a realizat afaceri totale de circa 75 mil. lei (aproximativ 17 mil. euro).
 
„În primul trimestru s-a simţit o creştere a pieţei locale pe segmentul agricol, însă a avut loc o scădere în domeniului forestier, din cauza instabilităţii legislative din acest sector. Pe segmentul forestier am înregistrat o creştere a activităţii pe plan extern, bazându-ne în acest an pe dezvoltarea continuă a propriei reţele de vânzări, atât din ţară, cât şi din străinătate“, a declarat pentru ZF Transilvania Mircea Eugen Oltean, director general al IRUM Reghin.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO