Auto

Familia Sighiartău din Bistriţa mizează pe afaceri de 35 mil. euro, plus 17%, din transport şi turism

Familia Sighiartău din Bistriţa mizează pe afaceri de...

Autor: Laurentiu Cotu

04.05.2016, 00:05 699
Grupul de companii Filadelfia din Bistriţa, deţinut de familia Sighiartău, estimează pentru acest an o cifră de afaceri cumulată de 35 mil. euro, mai mult cu 17% faţă de anul trecut, conform calculelor ZF făcute pe baza datelor transmise de companie. Grupul Filadelfia a realizat anul trecut afaceri totale de peste 30 mil. euro, în creştere cu 7% faţă de anul anterior, susţinute în principal de divizia de transport a pasagerilor pe rutele internaţionale.
 
Cea mai importantă companie a grupului Filadelfia, Tabita Tour, cu activităţi în domeniul transportului rutier de persoane, a avut anul trecut o cifră de afaceri de 14 milioane de euro, iar pentru acest an transportatorul bistriţean mizează pe un avans de 7% al afacerilor faţă de 2015.
 
Grupul Filadelfia cuprinde firme cu activităţi în domeniile transport rutier de persoane, intern şi internaţional, service auto, turism, asigurări, transport de marfă şi construcţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO