Auto

Fan Courier se îndreaptă spre un nou an de creştere a businessului. Primul trimestru a adus un plus de 19%

Adrian Mihai, acţionar al FAN Courier:

Toată piaţa de curierat creşte, este o piaţă bună din acest punct de vedere. Anul trecut a fost primul an de după 2008 în care am văzut foarte multe cadouri în depozit, semn că bugetele companiilor au crescut.

Adrian Mihai, acţionar al FAN Courier: Toată piaţa de curierat creşte, este o piaţă bună din acest punct de vedere. Anul trecut a fost primul an de după 2008 în care am văzut foarte multe cadouri în depozit, semn că bugetele companiilor au crescut.

Autor: Mădălina Panaete

29.04.2015, 00:08 407

Fan Courier, liderul pieţei de curierat, a încheiat primul trimestru cu o creştere a vânzărilor de 19% peste nivelul bugetat şi vrea să termine acest an cu o cifră de afaceri de 383,7 milioane de lei (în jur de 87 mil. euro), în creştere cu 15% faţă de nivelul înregistrat anul trecut, conform unei analize a ZF pe baza informaţiilor furnizate de companie.

„Online-ul este prin­cipalul motor de creştere, dar nu numai, şi ce­lelalte domenii unde companiile şi-au făcut bugete în creş­te­re. Chiar dacă nu am avea clienţi noi, tot am a­vea creş­tere de la cli­enţii exis­tenţi care şi-au bugetat la rândul lor creştere a vânzărilor”, a declarat pentru ZF Adrian Mihai, unul dintre cei trei acţionari ai companiei de curierat FAN Courier, înfiinţată în 1998. El, alături de fratele său Neculai Mihai şi de Felix Pătrăşcanu controlează în prezent FAN Courier.

Anul 2015 reprezintă al optulea an consecutiv de creştere a businessului FAN Courier începând cu 2008, an în care afacerea celor trei antreprenori se situa la un nivel de 153 milioane de lei. Astfel, perioada crizei – care a pus pe „butuci” multe companii locale a adus companiei dublarea cifrei de afaceri.

În 2014, compania de curierat a avut un rulaj de 333,7 milioane de lei, cu plus 19% faţă de anul precedent, cifrele fiind peste nivelul estimat anterior de conducerea companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO