Auto

Fiat oferă studenţilor la Politehnică maşini prin program „Car sharing”

Fiat oferă studenţilor la Politehnică maşini prin program „Car sharing”. Galerie FOTO

Fiat oferă studenţilor la Politehnică maşini prin program „Car sharing”. Galerie FOTO

Autor: Bogdan Alecu

06.10.2015, 14:15 1943

Universitatea Politehnica din Bucureşti face parte din cele 16 instituţii de învăţământ superior din Europa care au fost selectate să se alăture celei de-a doua ediţii “Fiat Likes U” la sfârşitul acestui an, un program de car sharing prin care Fiat oferă studenţilor acces la maşini din gama sa. Înfiinţat în anul 2012 de producătorul de automobile FIAT şi desfăşurat în parteneriat cu Ministerul Educaţiei şi Ministerul Mediului din Italia, proiectul s-a desfăşurat până acum în 7 ţări şi a beneficiat de atenţia a aproape un milion de studenţi.

Până la sfârşitul anului, sunt programate să se alăture alte cinci universităţi din Europa, printre care şi Universitatea Politehnica din Bucureşti. Astfel, România va participa la ultimul val din cadrul celei de-a doua ediţii “Fiat Likes U”, în perioada 5 octombrie 2015 - 14 decembrie 2015.

FCA Italy SpA, reprezentat prin Autoitalia Impex SRL, importatorul Fiat în România, le oferă studenţilor Universităţii patru autoturisme economice din familia 500, spre utilizare gratuită pe durata proiectului. Timp de 3 luni, importatorul va asigura mentenanţa automobilelor, iar un Ambasador Fiat, recrutat din cadrul Facultăţii de Transporturi, va fi responsabil de administrarea automobilelor în universitate.

Pentru programări, studenţii se vor înregistra pe platforma fiatlikesu.eu şi îşi vor alege modelul dorit, pe care îl vor prelua din faţa Facultăţii de Transporturi. Se poate opta pentru utilizarea autoturismului timp 24 de ore sau pentru test-drive prelungit pe durata weekend-ului, ambele opţiuni fiind gratuite pentru studenţii Politehnicii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO