Auto

Filiala locală a Hödlmayr Logistics investeşte 6 mil. euro în modernizarea flotei

Filiala locală a Hödlmayr Logistics investeşte 6 mil....

Autor: Roxana Rosu

28.03.2018, 11:25 502

Filiala locală a companiei germane Hödlmayr Logistics a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 23 de milioane euro şi continuă procesul de modernizare a flotei, având în plan investiţii de şase milioane de euro în acest an.

Pentru a încuraja şi alţi producători auto să colaboreze cu Hödlmayr Logistics Romania în viitor, compania a investit de curând alte şase milioane de euro în modernizarea propriei flote de autovehicule. „Prelungirea contractelor cu un alt producător Premium, pentru distribuţia a 30.000 vehicule pe an la nivel naţional, ne face să privim cu optimism spre viitor“,a declarat Tamer Sen, directorul general al Hödlmayr Romania.

Numărul total de vehicule noi înmatriculate în România s-a ridicat anul trecut la 105.000 vehicule, cu circa 10% mai mult decât în anul precedent. Şi numărul de vehicule rulate a crescut − de la cca. 400.000 la 518.000 autovehicule.

 „Vorbim aşadar despre creşterea volumului de piaţă, ceea ce pentru noi, în 2017, a însemnat, în cea mai mare parte, comenzi de import. Am transportat în total 80.000 vehicule“, a adăugat Tamer Sen.

Hödlmayr Logistics Romania este a doua companie de logistică de transport auto din România, numărând în prezent peste 200 de angajaţi.

Flota de vehicule este compusă din peste 100 transportoare speciale. Sediul din Bascov include o capacitate de garare pentru cca.  3.700 vehicule.

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO