Filip Spedition din Arad a cumpărat 20 de camioane de la EVW Holding

4 iul 2014 Autor: Laurentiu Cotu

Compania de transport Filip din Arad, controlată de Filip Miuţescu, a achiziţionat 20 de camioane noi DAF XF 460/410 LD de la compania clujeană EVW Holding, unicul dealer DAF în România, valoarea contractului ridicându-se la 1,5 mil. euro.
 
Parteneriatul între EVW Hol­ding şi Filip Spedition a fost ini­ţiat încă de anul trecut, când tran­sportatorul arădean a mai achi­ziţionat 5 unităţi DAF XF 460 LD.
 
„Vehiculele sunt deja în traseu, fiind livrate în luna mai anul acesta. Compania arădeană a decis să meargă în continuare pe ca­mioane DAF, iar negocierile s-au derulat începând cu luna fe­bru­arie, în martie luându-se de­cizia de achiziţie“, au declarat re­pre­zentanţii companiei EVW Hol­ding. Transportatorul Filip din Arad deţine în prezent o flotă de 200 de megatrailere, Scania, DAF şi Mercedes, iar investiţiile în parcul auto în perioada 2013-2014 se ridică la 7 mil. euro, conform infor­ma­ţiilor de pe site-ul companiei. Firma are 290 de angajaţi. Anul tre­cut, compania a realizat o cifră de afaceri de 73,4 mil. lei (16,6 mil. euro) şi un profit net de 3,8 mil. lei (850.000 de euro), conform site-ului Ministerului Finanţelor. Com­pania a fost înfiinţată în anul 1991 la Arad, ca o afacere de familie.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 04.07.2014

 
Cuvinte cheie:
arad
, camioane
, cumparare
, cluj
, companie
, achizitie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide