Auto

FM Logistic are în plan să angajeze între 50 şi 300 de oameni în acest an

FM Logistic are în plan să angajeze între 50 şi 300...

Autor: Mirabela Tiron

15.02.2017, 00:05 788

FM Logistic, unul dintre cei mai mari jucători  din sectorul de logistică şi transport, are în plan să angajeze între 50 şi 300 de oameni în acest an în condiţiile dezvoltării unui nou depo­zit, potrivit datelor transmise de companie într-un chestionar al ZF. În prezent, operatorul are 500 de salariaţi. Compania a buge­tat investiţii şi în dez­vol­tarea flotei auto.

Anul trecut, FM Logistic a în­ceput dezvoltarea unui de­pozit de 20.000 de metri pătraţi pen­tru medicamente, echi­pa­men­te medicale şi cosmetice, o in­vestiţie de 20 de milioane de euro.  Depozitul se află în Dra­go­mireşti (autostrada Bucu­reşti - Piteşti), judeţul Ilfov. În ches­tionarul completat de re­pre­zentanţii FM Logistic se mai ara­tă că investiţiile totale ale companiei în Romania au fost de 55 mil. euro pană în 2016. 

În acest an, obiectivele companiei constau în finalizarea de­po­­zitului din Dragomireşti, dar se are în plan şi extinderea cu 6.000 de metri pătraţi a depozitului din Timişoara, dedicat clienţilor din FMCG.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO