Auto

Ford Otosan numeşte la Craiova şeful uzinei de camioane şi motoare din Turcia

Ford Otosan numeşte la Craiova şeful uzinei de camioane...

Autor: Bogdan Alecu

28.05.2024, 00:07 410

Fırat Elhüseyni va prelua din 1 iunie funcţia de preşedinte şi director al Ford Otosan Craiova, înlocuindu-l pe Müjdat Tiryaki, cel care a condus tranziţia de la Ford Motor Company la Ford Otosan şi care va prelua noi responsabilităţi la sediul central al companiei din Turcia, în calitate de Next Generation Manufacturing Lead.

Fırat Elhüseyni şi-a început cariera la Ford Otosan ca inginer de proces la Secţia de Caroserii a fabricii Ford Otosan Gölcük în aprilie 2002. Din octombrie 2018 până în aprilie 2022, a ocupat funcţia de lider al operaţiunilor Secţiei de Producţie Motoare la fabrica din Eskişehir. În aprilie 2022, Fırat a devenit director al fabricii din Eskişehir, supervizând producţia de camioane şi de motoare.

În calitate de preşedinte şi director al Ford Otosan Craiova, Müjdat Tiryaki a avut un rol în asigurarea tranziţiei uzinei din Craiova către Ford Otosan, precum şi în transformarea sistemelor de lucru, consolidarea recunoaşterii Ford Otosan de către instituţiile româneşti şi lansarea noilor modele Ford Transit Courier şi Tourneo Courier.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Urmează ZF Bankers Summit'24