Auto

Ford România a prezentat în premieră noul Mustang în România cu ocazia Zilei Independenţei a Statelor Unite ale Americii

foto

foto

Autor: Bogdan Alecu

03.07.2015, 15:01 1575

Ford România a prezentat joi, 2 iulie, în premieră noul Ford Mustang în cadrul recepţiei găzduite de Ambasada SUA la Bucureşti, cu ocazia celei de-a 239-a aniversări a Independenţei Statelor Unite ale Americii.

Gama de propulsoare include celebrul motor Ford V8 de 5 litri – cu 429 de cai putere şi cuplu de 524 Nm care este însoţit de un nou motor EcoBoost de 2,3 litri şi 317 cai putere care oferă tehnologie de ultimă generaţie.

Noul Mustang este printre primele vehicule din Europa care oferă SYNC 2. Sistemul Ford avansat de infotainment este dotat cu un ecran tactil, color de 8 inch de înaltă rezoluţie şi control vocal avansat care oferă acces mai facil la sistemul audio, navigaţie, climatizare şi telefoane mobile.

După mai mult de 50 de ani de la demararea producţiei, noul Ford Mustang este disponibil pentru vânzare în România de la începutul acestui an, în două locaţii FordStore, BDT (Business Development Team) şi Ţiriac Auto Bucureşti, cu preţuri începând de la 37.000 EUR, TVA inclus.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO