Auto

Gabriela Firea, primarul general al Bucureştiului: Autobuzele STB trebuie să circule pe liniile de tramvai. Codul Rutier trebuie modificat

Gabriela Firea, primarul general al Bucureştiului:...

Autor: Nicolae Oprea, Mediafax

09.12.2019, 16:06 9124

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, luni, că doreşte modificarea Codului Rutier, astfel încât autobuzele STB din Bucureşti să poată circula pe liniile de tramvai, pentru fluidizarea circulaţiei. O solicitare în acest sens va fi transmisă Parlamentului, anunţă Firea.

Gabriela Firea a declarat, luni, în cadrul unui comandament organizat la Primăria Capitalei, pentru fluidizarea traficului înainte de Sărbători, că traficul se intensifică înainte de Crăciun cu 25%.

„Traficul se intensifică cu 20 – 25 de procente, nu doar din cauza bucureştenilor. (...) Se face şi aprovizionarea pentru zilele libere. În Bucureşti vin şi cetăţeni din zonele limitrofe, pentru diferite probleme, dar şi la cumpărături”, a precizat, luni, Gabriela Firea.

Edilul mai spune că vrea ca autobuzele STB să circule pe liniile de tramvai.

„Codul Rutier trebuie să fie modificat, am făcut şi mai facem solicitări către Parlament. Toate autobuzele să poată circula pe linia de tramvai, ca în alte oraşe europene”, a mai precizat Gabriela Firea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO