Auto

Gabriela Firea promite că circulaţia tramvaiului 41 se va relua până la 1 septembrie

Gabriela Firea promite că circulaţia tramvaiului 41 se...

Autor: Nicolae Oprea

08.08.2019, 11:25 458

Gabriela Firea a scris, joi, pe Facebook, că a vizitat şantierul de la Virtuţii şi spune că la 1 septembrie se va relua circulaţia tramvaiului 41. Edilul mai spune că „a dat ordin” pentru proiectarea drumului expres către A1, însă nu spune când va fi gata acest obiectiv important.

„Prima etapă a proiectului "Străpungere Ciurel - Nod Rutier Virtuţii" se va încheia până la sfârşitul acestui an. Pâna la 1 septembrie, se va relua circulaţia tramvaiului 41”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Potrivit edilului, în perioada următoare, lucrările la acest obiectiv de investiţii vor viza suprastructura tablierului metalic, montarea şi tensionarea hobanelor şi infrastructură bretelelor aferente acestui pasaj.

Firea mai spune că a dat ordinul de începere a proiectării drumului expres, care ar trebui să lege Nodul Rutier de Autostrada Bucureşti – Piteşti.

Totuşi, Gabriela Firea nu menţionează când se va construi acest drum, sau măcar când vor începe lucrările la acest obiectiv de investiţii important.

„Am dat ordinul de începere a proiectării şi doresc să subliniez faptul că am reuşit să facem economii substanţiale prin refacerea coridorului de expropriere pentru că în proiectul iniţial erau afectate mult mai multe clădiri care trebuiau expropriate”, mai scrie Firea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO